› Főoldal

› Társaságunról
› Tagok
› Kapcsolat
› Hírek
› Dokumentumok
› Fotógaléria

› Vadászidény
› Árjegyzék

› Naptár
› Holdnaptár

Impresszum


Tisztelt Látogató!

A Rákóczi Ferenc Vadásztársaság köszönti Önt weboldalán és örömmel veszi érdeklődését! A weboldal használata, valamint az információáramlás kapcsán javasoljuk, olvassa el az alábbi feltételeket és tájékoztatást.


Adatvédelmi szabályzat


Felhasználási feltételek
Ezt a weboldalt a Rákóczi Ferenc Vadásztársaság kezeli. A weboldalakon található információkkal és anyagokkal (együttesen: "tartalom") a Rákóczi Ferenc Vadásztársaság korlátlanul- és kizárólagossággal rendelkezik. Kérjük, a weboldal használata előtt figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeket. A weboldal, illetve annak egyes oldalai megnyitásával Ön - ráutaló magatartással - feltétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. Amennyiben e feltételeket nem fogadja el, nem jogosult a weboldal használatára. A Rákóczi Ferenc Vadásztársaság fenntartja a jogot, hogy a weboldalt előzetes értesítés nélkül módosítsa, eltávolítsa, a hozzáférést teljes egészében vagy részben korlátozza, továbbá a jelen felhasználási feltételeket a belátása szerinti időpontban módosítsa, illetve annak egyes részeit törölje. Javasoljuk, kísérje figyelemmel a weboldal módosításait.

Kérjük vegye figyelembe: A Rákóczi Ferenc Vadásztársaság írásban tett eltérő nyilatkozata hiányában a weboldal teljes tartalmára vonatkozó szerzői és egyéb védelmi jogok - ideértve valamennyi szöveges tartalmat, képet, grafikát, hang- és videóállományt, valamint animációt és arculati elemet - a Rákóczi Ferenc Vadásztársaság tulajdonát képezi. A Rákóczi Ferenc Vadásztársaság a weboldal személyes használatához hozzájárul, azonban a weboldal és annak tartalma ettől eltérő módon - így különösen módosítás, sokszorosítás, továbbítás, újrafelhasználás, tárolás, közzététel, származékos mű létrehozása, más weboldalra való beemelés vagy az oldal, illetve tartalma hivatkozások segítségével, beemeléssel vagy más egyéb módon történő újbóli létrehozása céljából - kizárólag a Rákóczi Ferenc Vadásztársaság előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

Tartalmi felelősség
A weboldal kizárólag tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. Weboldalunk tartalma a legnagyobb gondossággal kerül összeállításra, publikálásra. A tartalmak helyességéért, teljességéért és aktualitásáért azonban nem tudunk felelősséget vállalni, így különösen a tartalom naprakészségéért, helytállóságáért, minőségéért, továbbá a harmadik fél jogát ért sérelem, az adatvesztés vagy vírusok elleni védelemért.

Linkekre vonatkozó felelősség
A weboldal harmadik személy külső weboldalához tartozó linket tartalmazhat, melyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért ezekre az idegen tartalmakra vonatkozólag a Rákóczi Ferenc Vadásztársaság nem vállal felelősséget. A linkelt oldalak tartalmáért mindig a mindenkori szolgáltató vagy üzemeltető felelős.

Az adatvédelmi szabályzat módosítása
A jogszabályi módosítások, valamint az internet új vívmányainak és lehetőségeinek nyomon követése szükségessé teheti, hogy a jelen adatvédelmi szabályzatot időnként módosítsuk. Ennek megfelelően fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerinti módosításokat hajtsunk végre. 
Felhasználónév:
Jelszó:

Névnapok:

Ma: Mária
12.09: Natália
12.10: Judit
12.11: Árpád
12.12: Gabriella
12.13: Luca
12.13: Otília
Megtekintett oldalak:

» Impresszum