› Főoldal

› Társaságunról
› Tagok
› Kapcsolat
› Hírek
› Dokumentumok
› Fotógaléria

› Vadászidény
› Árjegyzék

› Naptár
› Holdnaptár


Gerje-menti vadászbál


Második alkalommal rendezett vadászbált március 2-án, szombaton a Gerje-menti Vadásztársaságok Szövetsége. A nagysikerű rendezvénynek ezúttal a ceglédberceli kultúrház adott otthont. A több mint 200 vendég között megjelentek a tag társaságok elnökei, Ceglédbercel és a Pusztavacs elöljárói.

A bál a Pipacs Kürt Együttes üdvözlő szignáljával vette kezdetét, majd a vendégek – trombitakísérettel – közösen elénekelték a Vadászhimnuszt. Hatos Tamás úr, a Pusztavacsi erdészet igazgatója, a 2013-as szövetségi rendezvények házigazdája rövid köszöntőjét követően megnyitotta a bált.

Nyitótáncként a vendégek meglepetésműsort láthattak, amelyben a helyi polgármester vezetésével négy délceg férfiú hagyományos sváb táncot lejtett – a közönség nagy örömére. A vacsora felszolgálása előtt Kiszel Mihály plébános elmondta a székely asztali áldást. A jól elkészített és különleges menü után a Ceglédberceli Német Hagyományőrző Egyesület Örömcsapat fergeteges műsorral alapozta meg a vendégsereg kedvét a tánchoz.

A szervezők nem feledkeztek meg a közelgő nőnapról sem, és valamennyi jelenlevő hölgynek egy szál virággal kedveskedtek.

2013-03-11


Forrás: huntingpress.eu 
Felhasználónév:
Jelszó:

Névnapok:

Ma: Mária
12.09: Natália
12.10: Judit
12.11: Árpád
12.12: Gabriella
12.13: Luca
12.13: Otília
Megtekintett oldalak:

» Hírek - Gerje-menti...